Første nyhed

Oprettet d.

Første nyhed
Første nyhed

Springfree Trampoliner

Springfree-trampolinen er designet af den newzealandske ingeniør Dr. Keith Alexander, ved University of Canterbury. Efter mere end 15 års skadesforebyggende forskning blev designet kommercialiseret i 2003 og sælges nu i 15 lande.

Designet af en far

Dr Keith Alexander er professor i maskinteknik ved University of Canterbury i Christchurch, New Zealand. For over 15 år siden besluttede han, som far til tre børn, at en trampolin ville være et godt supplement til familiens baghave. Efter at have undersøgt traditionelle designet trampoliner til hans familie viste det sig dog, at fjedre designet var farligt for børn og meget fejlbehæftet.

Han var chokeret over at opdage den høje frekvens af hospitalsbesøg af børn, der blev behandlet for trampolinrelaterede skader og det lod ikke til, at producenterne tog sikkerheden af ​​deres produkter alvorligt. Tæt på 100.000 amerikanske børn bliver årligt indlagt på akutafdelinger med trampolinrelatedede skader.

Dr Alexander satte sig for at skabe en sikker trampolin - fjerne de hårde overflader, der forårsager skader (inklusive fjedre og ramme) og risikoen for at falde af. Han mente også, at det var afgørende at bruge de mest avancerede materialer af højeste kvalitet til at skabe et overlegent design .

Efter mange prototyper og designforsøg har Dr. Alexander udviklet en "fjederfri" trampolin, som han var sikker på, var sikker nok at bruge for hans børn.
Springfree Trampolinen har gennemgået mange designrevisioner siden dens originale prototype, men de unikke sikkerhedsfunktioner i designet forbliver de samme.

Vores vision

Det lykkedes Dr. Alexander at skabe den første virkelig innovative trampolindesignvariant, siden den originale trampolin blev udgivet i 1930'erne. Fjederfri trampolin er anderledes. Ligesom løbesko, software eller køkkenmaskiner er der følgere, og så er der innovatører – du ved med det samme, hvilke mærker der fører inden for disse kategorier – og Springfree Trampolin er innovatøren inden for trampoliner. Vi er forpligtet til at levere et sikrere trampolinalternativ af høj kvalitet til familier - og sigter mod at reducere trampolinrelaterede skader på verdensplan.

Definitionen af ​​sikkerhed

Springfree trampolinen, er ikke en traditionel trampolin som du kender den.
Springfree Trampolin har skabt verdens sikreste trampolinprodukter, der effektivt fjerner alle de traditionelle stødområder, der forårsager trampolinskader.

Springfree er næste generations designtrampolin, der fjerner alle farlige designelementer, der findes i konventionelle trampoliner - stålspiralfjedrene, rammen ved springoverfladen, stive stålstænger og risikoen for at falde af.

Ved at fjerne de stødområder, der forårsager skader i alle andre trampolindesigns, hjælper vores innovative trampolinprodukter markant med at reducere hyppigheden af skader.